Girona und befestigte Dörfer

Rundweg von 130 km Länge durch Fischer-, Landwirtschafts- und Handwerkerdörfer bis nach Gerona und seiner großartigen Altstadt.

Blanes

Blanes

Fischerdorf mit herrlichen botanischen Gärten

La Costa Brava té la porta d'entrada a Blanes, més concretament a la roca de Sa Palomera. És un poble culturalment molt ric. On destaquen els jardins botànics, el castell, i l'element distintiu de Blanes, la pesca.

Si ens deixem perdre pels carrers, podrem gaudir de les seves elegants cases vuitcentistes i d'algunes interessants restes del gòtic català.

JARDINS:

Blanes compta amb 2 increïbles grans jardins botànics, amb una flora diferent i unes vistes espectaculars, aquests jardins són el Marimurtra i el jardí Pinya de Rosa, jardins botànics dissenyats amb terrasses que s'estenen cap al mar des de les elevacions.

Pinya de Rosa és un jardí tropical situat als afores de la població, representa una de les biblioteques cactològiques més interessants d'Europa. La col·lecció que presenta el jardí inclou més de set mil espècies d'arreu del món.

D'altra banda, al jardí Marimurtra es poden contemplar algunes de les vistes més espectaculars de la costa i descobrir més de quatre mil espècies vegetals, la majoria exòtiques.

PESCA:

Blanes compta amb una flota pesquera de vaixells que surten diàriament de dilluns a divendres a treballar al mar.

La flota pesquera està conformada per 49 embarcacions que treballen diferents tipologies de pesca: arrossegament, cèrcol, palangre de fons, palangre de superfície i arts menors.

Veure una subhasta de peix és un espectacle de vida. El caràcter de Blanes no s'entén sense l'arribada dels vaixells a port, les caixes de peix fresc, les licitacions de preus…